Onze Lennaert

onze lennaert

Mister nofruit himself. De grote bedenker, inspirator en aanjager van het team. Als één van de twee mannen tussen de vrouwen doet hij zo nu en dan een verwoede poging om het gesprek over voetbal te laten gaan, maar de dames vertikken het. 
Gelukkig voor hem is hij vader van twee stoere jongens en staat hij elke zaterdagochtend langs de lijn te schreeu.. euhhh coachen. Ook zelf voetbalt hij nog op bedenkelijk niveau. En hadden we al gezegd dat hij het presteert om de marathon van Rotterdam te lopen en daar naderhand slechts twee weken spierpijn van te hebben? 

Naast strategie, innovatie en andere belangrijke CEO-zaken bemoeit hij zich graag met onze website, acties, stoffencollectie… ja, waarmee eigenlijk niet? Het foute uur op de radio kan hem niet lang genoeg duren, wat hem voor sommigen de ideale en voor anderen een gevreesde kantoorgenoot maakt. En je zou het niet zeggen als je ‘m ziet, maar hij is echt al zó oud dat hij alles weet van New Kids On the Block, The A-team, McGyver en Tiffany.

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.