Unieke sierkussens, op maat gemaaktMet sierkussens in je bank geef je net dat beetje extra sfeer. maak hem bijpassend bij je bank of juist in een contrasterende kleur. Gewoon, zoals jij hem wilt hebben. De maten zijn staan vast, maar jij kan helemaal losgaan op de kleuren. Maak hem uniek, zoals jij dat wilt.


Kleurechte en slijtvaste sierkussens op maat

Nofruit garandeert een hoge afwerkingsgraad van je sierkussens, met 100% kleurechte en slijtvaste materialen. Wij maken comfortabele sierkussens, afgestemd op jouw speciale wensen. Uniek, zoals jij het wilt.

Stoffen voor sierkussens

Gebruik je de sierkussens binnen of buiten? Voor alles hebben wij een oplossing. Als je ze buiten gebruik moeten ze natuurlijk ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij prettig en belangrijk vindt en maak je eigen keuze.

Lees meer over onze stoffen >
stoffen
Kleurenwaaier

Kleuren voor sierkussens

Sierkussens in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever mooi rustig? Of passend bij je interieur of tuinmeubels? Het kan allemaal. Bij Nofruit heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. En je kan helemaal zelf bepalen wat je mooi vindt.

Bekijk onze kleuren >

Details maken het verschil

De uitstraling van kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Bij Nofruit kan je kiezen uit een strakke afwerking of juist met een koordje. Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen >
Afwerking zijnaad

Geruststellendvoorjou®

Bekijk al onze zekerheden hier

pratende mensen icoon

Écht persoonlijke aandacht

stoel met afmetingen icoon

Uitgebreide ordercontrole

auto icoon

Gegarandeerde levertijden

checkmark icoon

Niet goed, dan maken
we het goed

83 dagen icoon

83 dagen vulling
omruil garantie

open rits icoon

Levenslange garantie op ritsen en stiknaden