Unieke poefjes, op maat gemaaktNet op dat ene plekje in de keuken, op de kinderkamer of ergens in de tuin waar je in de namiddag nog net die paar zonnestralen hebt. Een poef kan je overal kwijt. En als je hem dan ook nog helemaal kan maken zoals jij dat wilt. Wat wil je dan nog meer…


Kleurechte en slijtvaste poefjes

Nofruit garandeert een hoge afwerkingsgraad van je poefjes, met 100% kleurechte en slijtvaste materialen. Wij maken mooie en heerlijk zittende poefjes, afgestemd op jouw speciale wensen. Uniek, zoals jij het wilt.

Stoffen voor je poef

Gebruik je de poef binnen of buiten? Voor alles hebben wij een oplossing hoor. Als je ze bijvoorbeeld buiten gebruikt moeten ze natuurlijk ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij prettig en belangrijk vindt en maak je eigen keuze.

stoffen
Kleuren voor poefjes

Kleuren voor poefjes

Poefjes in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever mooi rustig? Of passend bij je interieur of tuinmeubels? Niets is te gek. Bij Nofruit heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. En je kan helemaal zelf bepalen wat je nu echt mooi vindt. En met onze gratis kleurstalen weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Details maken het verschil

Rond of vierkant, strak of toch liever wat plofferiger. Jij bepaalt helemaal zelf hoe het eruit ziet. Combineer kleuren om het echt helemaal uniek te maken. Niemand houdt je tegen.

Details poef

Geruststellendvoorjou®

Bekijk al onze zekerheden hier

pratende mensen icoon

Écht persoonlijke aandacht

stoel met afmetingen icoon

Uitgebreide ordercontrole

auto icoon

Gegarandeerde levertijden

checkmark icoon

Niet goed, dan maken
we het goed

83 dagen icoon

83 dagen vulling
omruil garantie

open rits icoon

Levenslange garantie op ritsen en stiknaden