Net op dat ene plekje in de keuken, op de kinderkamer of ergens in de tuin waar je in de namiddag nog net die paar zonnestralen hebt. Een poef kan je overal kwijt. En als je hem dan ook nog helemaal kan maken zoals jij dat wilt. Wat wil je dan nog meer…

Kleurechte en slijtvaste poefjes

Nofruit garandeert een hoge afwerkingsgraad van je poefjes, met 100% kleurechte en slijtvaste materialen. Wij maken mooie en heerlijk zittende poefjes, afgestemd op jouw speciale wensen. Uniek, zoals jij het wilt.

op poef staan
 

 

Stoffen voor je poef

Gebruik je de poef binnen of buiten? Voor alles hebben wij een oplossing hoor. Als je ze bijvoorbeeld buiten gebruikt moeten ze natuurlijk ook bestand zijn tegen zon, regen en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij prettig en belangrijk vindt en maak je eigen keuze.

Bekijk onze stoffen

Kleuren voor poefjes

Poefjes in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever mooi rustig? Of passend bij je interieur of tuinmeubels? Niets is te gek. Bij Nofruit heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. En je kan helemaal zelf bepalen wat je nu echt mooi vindt. En met onze gratis kleurstalen weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Details maken het verschil

Rond of vierkant, strak of toch liever wat plofferiger. Jij bepaalt helemaal zelf hoe het eruit ziet. Combineer kleuren om het echt helemaal uniek te maken. Niemand houdt je tegen.

 

poefjes op maat
 

 

__________________________________

 

 

ar app poefjes
 

Je ontwerp al zien, voordat het er echt is!

Ben je klaar met je ontwerp? Download dan onze gratis app en zie jouw ontwerp in je eigen huis! Of tuin natuurlijk!

Dat wil ik! Hoe werkt dat?
Lees hier verder!

 

 

Ontwerp nu je poef

 

_______________________________

 

Stapelen!

 

Ook leuk, onze stapelpoef. Ten minste, dat vinden wij ;-)
Met de stapelpoef hoef jij je niet te beperken tot 1 of 2 kleuren, maar kun je het zo bont maken als je wil. De stapelpoef is niks meer dan een paar (ronde) kussens, op elkaar gestapeld. Met een leren riem eromheen blijven ze mooi op elkaar liggen en heb jij een unieke zitplek die je nergens anders ziet. Met 3 kussens van 15 cm dik, heb jij een poef van 45 cm hoog. Zijn 3 kussens niet genoeg? Dan pak je er toch lekker 4.

Je bestelt de stapelpoef door meerdere kussens te bestellen met dezelfde lengte en diepte maat. De dikte kun je natuurlijk afwisselen als je wil.
De leren riem kun je via deze link aan je winkelmandje toevoegen.

Eenmaal in huis: stapelen maar!

 

 

 

stapelpoef
 

 

_______________________________

 

Hockers

 

Een hocker is gewoon een grote poef, maar dan net wat anders. Heel simpel gezien is het een zitkussen op een plank met pootjes. Desnoods met een extra kussen erop voor extra hoogte. Je kunt zelf de pootjes kopen of wij leveren deze mee. Uiteraard mag je dan ook zelf aangeven wat je wil en wij gaan aan de slag voor je.

Je maakt de hocker heel eenvoudig zelf zo speciaal als je wil.

Interesse? Stuur even een mailtje met je wensen of begin met het ontwerp van een zitkussen op plank

 

 

 

hocker groen