Geruststellend Voor Jou | Onze 100% zekerheid!

aandacht

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: we zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. We beantwoorden graag je vragen, via e-mail, telefoon, chat, WhatsApp, Facebook en morsecode. Of face to face natuurlijk.

Klinkt leuk? Het is nog echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

kleurstalen

Gratis kleurstalen

Zeker aanvragen hoor! Kleuren wijken immers altijd iets af van het scherm. Probeer het aantal stalen te beperken tot een stuk of vijf. Meer mag best hoor, maar je maakt het jezelf er niet makkelijker op.

Bestel je je stalen voor 17 uur, dan brengen we ze nog dezelfde dag naar de brievenbus. Zo kun jij de volgende dag goed voelen en kijken of de kleur de juiste is. De staaltjes zijn trouwens voor jou. Om te houden. Test ze dus gelijk even met ketchup, bleekmiddel, regenwater of de stiften van je kinderen.

Let op: valt de uiteindelijke kleur tegen en ben je zo eigenwijs geweest vooraf geen gratis kleurstalen op te vragen (we hebben het nog zó gezegd)? Dan kunnen we uiteraard wel nieuwe hoezen voor je maken, maar krijg je gewoon een factuur.

showroom

Showroom

Zelf zien, zitten en voelen? In onze test- en showroom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Wel werken we op afspraak (dan kunnen we eerst een beetje opruimen). En voordat we een datum prikken, krijg je wat huiswerk van ons. Zo weten we zeker dat we je goed kunnen helpen en adviseren.

ordercontrole

Uitgebreide ordercontrole

Je bestelt niet elke dag een nieuwe zitplek. Wij zien wél elke dag veel orders voorbijkomen, die we stuk voor stuk nakijken. Zien we gekke dingen? Dan vragen we dit bij je na en zorgen we ervoor dat je bestelling helemaal klopt.

levertijden

Gegarandeerde levertijden

We geven na ontvangst en controle van je bestelling een verwachte leverdatum op. Die datum halen we bijna altijd hoor, vaak zijn we zelfs sneller. Halen we hem niet, bijvoorbeeld omdat de stof niet op voorraad is, dan melden we dat.

dan maken we het goed

Niet goed, dan maken we het goed

Niemand is perfect, ook wij niet. Is iets onze fout, dan zetten we het recht. Uiteraard op onze kosten. Is het jouw fout, dan denken we met je mee over een slimme oplossing. Met zo min mogelijk kosten voor jou.

niet goed geld terug

(echt) niet goed, geld terug

We maken je producten helemaal op maat voor jou. Dit betekent dat we wettelijk niet verplicht zijn je product terug te nemen. Maar hé, als we echt iets heel lelijks hebben geleverd - iets wat we zelf bij de voor- of nacontrole ook niet hebben gezien en wat niet te corrigeren is - dan mag je kiezen. Óf we maken het opnieuw, of je krijgt je geld terug.

Let op: valt de uiteindelijke kleur tegen en ben je zo eigenwijs geweest vooraf geen gratis kleurstalen op te vragen (we hebben het nog zó gezegd)? Dan kunnen we uiteraard wel nieuwe hoezen voor je maken, maar krijg je gewoon een factuur.

vulling omruil

83 dagen vulling omruilgarantie

Vind je binnen 83 dagen toch dat de vulling niet bij je past, dan mag je hem eenmalig ruilen tegen een ander type vulling. Je betaalt, naast een eventuele meerprijs voor de vulling, alleen de vervoerskosten.

Let op: kussens kunnen in het begin vrij stug aanvoelen. Bij dagelijks gebruik duurt het ongeveer een maand voordat je kussens lekker ingezeten zijn. Slaap er dus eerst 30 tot 82 nachtjes over, voordat je een conclusie trekt.

stiknaden

Levenslange garantie op stiknaden

Je zitproduct is van zo’n goede kwaliteit dat het niet kapot gaat. Het is zo duurzaam, over 20 jaar is het nog steeds prima. En waarschijnlijk is de kleur ook weer terug in de mode ;-)

Mocht je toch ooit een stiknaad of rits hebben die sneuvelt, dan herstellen we die gratis voor je. Het enige wat je dan hoeft te betalen, zijn de verzendkosten van je hoes. Gaat de naad of rits in het eerste jaar al kapot, dan zijn alle kosten volledig voor ons.

We vinden het wel zo fijn als je de hoes eerst wast, voordat je deze naar ons toe stuurt. Kijk hier voor ons wastips.

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.