Unieke bootkussens, op maat gemaaktVaren met je zeiljacht of motorsloep wordt een nog groter genot als je lekker zit. Dat geldt natuurlijk voor iedereen die je op je tochten meeneemt. Nofruit kan zorgen voor comfortabele bootkussens op maat. Voor in de kuip en de kajuit. We kunnen ze zelfs bekleden met een waterafstotende en schimmelwerende stof, zodat ze lang meegaan en mooi blijven. Zelfs na een Hollandse bui of wilde uitjes.

Kleurechte en waterafstotende bootkussens

Maatkussens.nl garandeert dat je bootkussens op maat goed in model blijven, niet verkleuren en bestand zijn tegen weer en wind. Wij maken comfortabele kussens, afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt.

Stoffen voor bootkussens

Bootkussens moeten bestand zijn tegen wind, zon en water. Daarom is het belangrijk dat de stof kleurecht, schimmelwerend en waterafstotend is. Elk van onze stoffen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Kijk maar eens wat het beste bij jouw wensen en eisen past.

Lees meer over onze stoffen >
Sunbrella 3756
Kleurenwaaier

Kleuren voor bootkussens

Bij bootkussens denk je vaak aan blauw, al dan niet met een klein dessin. Maar er zijn nog veel meer mooie kleuren. Daarom vind je in onze uitgebreide collectie - naast een aantal aantrekkelijke blauwtinten - ook nog tientallen andere kleuren en kleurnuances.

Bekijk onze kleuren >

Vullingen voor bootkussens

Stevige bootkussens zorgen ervoor dat je lekker zit, ook tijdens langere vaartochten. De beste keus voor zitkussens in de boot is daarom een strak en comfortabel kussen.

Lees meer over onze vullingen >
kussen vulling
Afwerking-zijnaad

Afwerkingsvormen voor bootkussens

De uitstraling van een kussen wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen >

Geruststellendvoorjou®

Bekijk al onze zekerheden hier

pratende mensen icoon

Écht persoonlijke aandacht

stoel met afmetingen icoon

Uitgebreide ordercontrole

auto icoon

Gegarandeerde levertijden

checkmark icoon

Niet goed, dan maken
we het goed

83 dagen icoon

83 dagen vulling
omruil garantie

open rits icoon

Levenslange garantie op ritsen en stiknaden