Varen met je zeiljacht of motorsloep wordt een nog groter genot als je lekker zit. Dat geldt natuurlijk voor iedereen die je op je tochten meeneemt. Nofruit kan zorgen voor comfortabele bootkussens op maat. Voor in de kuip en de kajuit. We kunnen ze zelfs bekleden met een waterafstotende en schimmelwerende stof, zodat ze lang meegaan en mooi blijven. Zelfs na een Hollandse bui of wilde uitjes.

boot kussens
 

Kleurechte en waterafstotende bootkussens

Maatkussens.nl garandeert dat je bootkussens op maat goed in model blijven, niet verkleuren en bestand zijn tegen weer en wind. Wij maken comfortabele kussens, afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt.

Afwijkende maten en vormen

Bij bootkussens heb je vaak te maken met afwijkende vormen of maten. Geen boot is hetzelfde. Ronding hier, uitsparing daar...Ook dat is geen probleem voor ons.
Als je een mal of oude kussens aanlevert kunnen we deze perfect (na-)maken voor je.
Bel ons of stuur een mail, dan denken we met je mee!

afwijkende maten kussens
 
getawaydeluxe boot
 

Stoffen voor bootkussens

Bootkussens moeten bestand zijn tegen wind, zon en water. Daarom is het belangrijk dat de stof kleurecht, schimmelwerend en waterafstotend is. Elk van onze stoffen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Kijk maar eens wat het beste bij jouw wensen en eisen past.

Lees meer over onze stoffen

waterafstotende kussens
 
kleuren bootkussens
 

Kleuren voor bootkussens

Bij bootkussens denk je vaak aan blauw, al dan niet met een klein dessin. Maar er zijn nog veel meer mooie kleuren. Daarom vind je in onze uitgebreide collectie - naast een aantal aantrekkelijke blauwtinten - ook nog tientallen andere kleuren en kleurnuances.

Bekijk onze kleuren

kleurstaal
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!
 

Vullingen voor bootkussens

Stevige bootkussens zorgen ervoor dat je lekker zit, ook tijdens langere vaartochten. De beste keus voor zitkussens in de boot is daarom een strak en comfortabel kussen.

Lees meer over onze vullingen

vulling bootkussens
 
Afwerking kussens
 

Afwerkingsvormen voor bootkussens

De uitstraling van een kussen wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen

Bootkussens op maat