tuinstoel kussens op maat

TUINSTOELKUSSENS

Ontwerp je eigen tuinstoelkussens op maat. Met kwalitatief de beste stoffen en mooiste kleuren.

Tuinstoelkussens | Lekker buiten zitten


Lekker buiten eten met vrienden, genietend van je spelende kinderen. Of gewoon ontspannen een boek lezen in het zonnetje. Maak van je tuin net zo'n lekkere plek om te zitten als je woonkamer. Laat kussens voor je tuinstoelen of tuinbank maken door Nofruit. Precies zoals jij het wilt.

Pak een stoel! (met een lekker tuinstoelkussen uiteraard)

Tuinstoelkussens met een hoge rug. Zit en rugkussen aan elkaar gemaakt of juist niet.We maken de kussens helemaal op maat, zoals jij het wilt. Zoek jij alvast maar een lekker wijntje uit. 

 

tuinstoel kussens


Stoffen voor tuinstoelkussens

Ken je die tuinstoelkussens uit de jaren 80 en 90 nog? Ja? Nou die stoffen hebben wij dus niet...;-) Wel mooie stoffen die niet verkleuren, tegen een stootje kunnen, waterafstotend zijn en zo in de wasmachine kunnen. 

Lees meer over onze stoffen
 

stoffen voor tuinstoelkussens


Kleuren voor tuinstoelkussens

Kleurtjes, motiefjes, streepjes, effen. Och joh, keuze te over. Teveel keuze? Sorry daarvoor, maar misschien kan je met onze gratis kleurstalen al eenvoudiger een beslissing nemen. En anders zijn wij er altijd om te helpen.

Bekijk onze kleuren
 

kleuren voor tuinstoelkussens
tuinstoelkussens op maat


Vullingen voor tuinstoelkussens

Tuinstoelkussens zijn meestal niet zo dik. Een lekkere stevige vulling is dan wel fijn. Laten we die dan ook net in onze collectie hebben. En hij heet de...LEKKER-STEVIG. Handig bij het kiezen.

Lees meer over onze vullingen
 

vullingen voor tuinstoelkussens


Afwerkingsvormen voor tuinstoelkussens

Misschien wil je wel een biesje langs de randen of wat knopen erin verwerkt. Allemaal geen probleem hoor. Zo maak je het kussen nog net even persoonlijker.

Meer over afwerkingsvormen
 

afwerking tuinstoelkussens
kleurstalen tuinstoelkussens

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!
 

luxe tuinstoelkussens

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.