luxe matraskussens
 


Hangen op een lekker dik matraskussen in het zonnetje, hoe klinkt dat?  Heerlijk toch? Dat denken wij dus ook! Laat matraskussens op maat maken voor je tuinstoelen of tuinbank maken door Nofruit. Helemaal zoals jij het zelf wilt hebben.

Kleurechte matraskussens op maat

Of je de matraskussens nu binnen of buiten gebruikt. We hebben voor elke situatie de juiste materialen voor je. Vuilafstotend? Kleurecht? Waterafstotend? Mooi printje? Allemaal geen probleem hoor, we maken er wel wat moois van voor je.

Stoffen voor matraskussens

Matraskussens moeten lekker zitten, er fraai uitzien, maar als ze buiten liggen ook tegen een bui kunnen. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben weer andere eigenschappen. Kijk wat je fijn zal vinden en kies vervolgens uit de vele stoffen die we hebben.

Lees meer over onze stoffen
 

stoffen matraskussens
 
kleuren matraskussens
 

Kleuren voor matraskussens

Matraskussens in printje of juist een een neutrale kleur? Misschien een streepje? Het kan allemaal. Bij ons heb je namelijk meer dan genoeg kezue. En twijfel je tussen een paar kleuren? Vraag dan gerust wat van onze gratis stalen op.

Bekijk onze kleuren
 

buitenmatras
 

Vullingen voor matraskussens

Heerlijk zacht of lekker stevige matraskussens zorgen ervoor dat je langere tijd lekker kan liggen en vooruit, soms ook zitten....;-) We bieden comfortabele vullingen voor elke situatie. 

Lees meer over onze vullingen

vulling matraskussens
 
omruilgarantie matraskussens
 

83 dagen vulling omruil garantie

We vinden het belangrijk dat je blij bent met je nieuwe matraskussens. Deze kunnen in het begin vrij stug aanvoelen. Het duurt bij dagelijks gebruik ongeveer een maand voordat je kussens lekker ingezeten zijn. 

Als je binnen 83 dagen toch vindt dat de vulling niet bij je past, kan je eenmalig de vulling omruilen voor een ander type vulling. Je betaalt dan, naast een eventueel meerprijs voor de vulling, alleen de vervoerskosten. Kies je een goedkopere vulling, dan betaal je alleen de vervoerskosten. Je hoeft niet te haasten, je kan er 83 nachtjes over slapen.
 

Meer over onze GERUSTSTELLEND VOOR JOU garanties

afwerkingsvormen matraskussens
 

Afwerkingsvormen voor matraskussens

Met een biesje in een andere kleur of misschien lekker strak en simpel afgewerkt. De manier van stikken bepaald ook mede de uitstraling van je matraskussen. Bij Nofruit heb je diverse mogelijkheden. Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen

daybed matras kussen