Over ons | Speciaal door jou.

Speciaal door jou
Nofruit helpt jou bij het vormgeven van je eigen, bijzondere wereld. Hoe? Door je online unieke interieurproducten te laten ontwerpen. Maatkussens en zitmeubels die niemand anders heeft, omdat je ze zelf hebt bedacht. Als dat niet persoonlijk is. 
Elke cent waard  
Hoewel je ook bij ons je spullen gewoon moet afrekenen, is de meerwaarde niet in geld uit te drukken. Bij nofruit geloven we namelijk dat echt bezit schuilt in de herinneringen die aan je spullen kleven. Bij ons begint het verhaal achter jouw nieuwe bank of zitkussen al bij het ontwerpproces. Waar jij de hoofdrol in speelt, want zonder jou geen product voor jou. 
Hoe werkt het? 
Het is heel simpel. Jij ontwerpt je product en wij maken het op maat en bezorgen het bij je thuis. Kussens, poefjes, banken; je kunt het zo gek niet bedenken of we maken het precies zoals jij het wilt hebben. Inspiratie vooraf? Tips over welke stof, maat of wat dan ook? Vinden we niet meer dan normaal. Net als heldere productinformatie en een belachelijk goede service.  
 
Droom jij al tijden van je eigen unieke meubel of maatkussens? Zeg dan nu ja tegen nofruit. Gewoon om jezelf iets gelukkiger te maken. Lijkt ons een prima reden. 

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.