Stoffen

Welke stof je moet kiezen? In de eerste plaats hangt het ervan af van wat je mooi vindt. Maar ook hóe je de kussens gebruikt is erg belangrijk. Als je kussens buiten liggen moeten ze goed bestand zijn tegen regen en liever niet verkleuren door de zon. Bij intensief gebruik kies je het beste voor een steviger stof. We bieden je de keus uit een aantal verschillende stofsoorten. Lekker zacht of iets ruiger, waterdicht of liever niet, van een hoge kwaliteit of gewoon vooral goedkoop. Hieronder ons eerlijk advies:

Cartenza

Onze allemansvriend. Gewoon een prima kleurechte stof. Met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in 40 kleuren en motieven. De Cartenza voelt ietsje stug en de donkere stoffen kunnen in de felle zon wat heet worden. De effen kleuren en de dessins zijn goed onderling te combineren. Vooral geschikt voor buiten en binnen, maar zeker ook voor boot, caravan en camper. 

Lees meer over Cartenza stof
Kussen Cartenza stof

Sunbrella Solids & Stripes

Als je op zoek bent naar de beste kwaliteit stof die zowel binnen als buiten tot zijn recht komt. Internationale topkwaliteit, met 5 jaar garantie op de kleur, mooie kleuren en een lange levensduur. Ook bijzonder geschikt voor boten, zowel boven- als benedendeks. Heb je een zwembad of sauna? Dat is dit jóuw stof!

Lees meer over Sunbrella stof
Kussen Sunbrella stof

Sunbrella Natté

Het neusje van de zalm binnen de Sunbrella familie.De stof is geweven en heeft daardoor een structuur die lekker zacht aanvoelt. Prachtig voor buiten maar ook binnen zorgt de Sunbrella Natté voor een luxe uitstraling.

Lees meer over Sunbrella Natte stof
Kussen Sunbrella Natte stof

Southend

De Southend is een mooie gemêleerde stof. Het voordeel daarvan is dat je er niet direct elk vlekje op ziet. Al is deze stof prima te reinigen hoor. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ook kleurecht natuurlijk.  De Southend is er in naturel tinten en in een aantal leuke kleurtjes. Hierdoor is deze ook leuk te combineren met stoffen uit een andere stoffen lijn.

Lees meer over Southend stof
Kussen Southend stof

Sunproof Copacobana

De stoerste rakker uit ons assortiment. Als je op zoek bent naar een stof met een robuuste uitstraling. Deze is gemêleerd en in een aantal mooie kleuren te bestellen. Uitermate geschikt voor buiten, maar ook binnen erg leuk. Goed in onderhoud en niet te besmettelijk.

Lees meer over Sunproof Copacobana stof
Kussen Copacobana stof

Flame kunstleer

Een basis kunstleer in veel kleuren. We hebben ze met een glansje of met een "verweerde" look. Waterafstotend en met een doekje schoon te maken. Niet zo kleurvast als onze stofjes. Voor die mooie bank binnenshuis, in een restaurant of winkel is dit een hele goede keus.

Lees meer over Flame kunstleer
Kussen Flame kunstleer stof

Nofruit Budget

De NF budget is de beste vriend voor je portemonnee. De stof is waterafstotend dus je hoeft niet met elke bui snelsnel je kussens binnen te leggen. Natuurlijk zit er wel klein "maar-tje" aan (hij heet niet voor niets "budget"): Let er wel op dat door zonlicht de stof (behoorlijk!) kan verkleuren. En ook hier geldt dat de donkere kleuren heet worden in de volle zon.

Lees meer over Nofruit Budget stof
Kussen Nofruit budget stof

Nofruit Anders®

Staan topkwaliteit en uniekheid bij jou bovenaan? Dit zijn stoffen die je bijna nergens ziet, want we hebben ze speciaal geselecteerd. Jouw smaak mag gezien worden.

Lees meer over Nofruit Anders® stof
Kussen Nofruit Anders stof

Eigen stof

Heb je zelf een mooie stof gevonden? Ook daar kunnen we uiteraard je kussens van maken. Geen probleem! Stuur 'm op en we

Lees meerEigen stof