Het opmeten van je bank lijkt lastig en eng.....Maar geen zorgen, met een goede rolmaat en onze tips hieronder gaat het vast helemaal goed komen! Heb je toch nog vragen? Je kan ons altijd mailen of bellen op telefoonnummer: 073 - 65 77 883

Wacht altijd met het bestellen van de kussens tot je de bank, stoel of het meubel ook echt zelf kunt opmeten. Een tekening van een meubelmaker kan heel precies zijn en zal 9 van de 10 keer ook gewoon netjes kloppen, maar er kan zomaar een centimeter meer of minder ontstaan. Het is dan doodzonde als je kussens hebt laten maken die precies passen op een tekening, maar niet op de daadwerkelijke bank.

Bepaal je maten

Neem als eerste de maten op. Hieronder proberen we zoveel mogelijk informatie en hulp aan te bieden om je daarbij te helpen. Daarnaast kijken wij iedere bestelling goed na en nemen we bij opvallende/gekke dingen altijd contact met je op. Met behulp van onze invul formulieren weet je precies waar je rolmaat zijn ding moet doen.Hieronder wat handige documenten met uitleg voor je. Specifiek per soort kussens dat je zou willen. Aangevuld met 'lessen' uit onze Academy, waarmee jij zonder stress de perfecte keuzes kan maken.

 

Bank met strakke zit- en schuine rugkussens

pdf-icon
Download tips (PDF)

Bank voor strakke zit- en rugkussens

pdf-icon
Download tips (PDF)

Bank met plof zit en rugkussens

pdf-icon
Download tips (PDF)

Bank met strakke zit en plof rugkussens

pdf-icon
Download tips (PDF)

Je ontwerp al zien, voordat het er echt is!

Ben je klaar met je ontwerp? Download dan onze gratis app en zie jouw ontwerp in je eigen huis! Of tuin natuurlijk!

Dat wil ik! Hoe werkt dat?
Lees hier verder!

ar app opmeten
 

Afwijkende maten?

Heb je een boot, caravan of héle gekke bank en kom je er niet uit met rechthoekige kussens? Geen probleem! Hier vind je meer info en uitleg over het bestellen van een kussen met afwijkende vorm: Hoe bestel ik een kussen met een afwijkende vorm?