Unieke opties voor je kussens die (nog) niet op onze website staan. Hier zijn ze! Vanwege de manier waarop onze kussens ontworpen kunnen worden op de website, zijn er soms opties die we daar niet eenvoudig tussen kunnen zetten. Dat maakt ze eigenlijk alleen nog maar specialer.

Hieronder vind je wat voor specials we hebben en hoe je deze voor jouw kussens kunt kiezen:

 

_________________________________

 

 

Rolkussens

 

Rollen maar! Een mooi rond kussen wat meteen een speciale look geeft aan je zitplek en ook nog eens een fijn steuntje in je rug kan opleveren of een handige armleuning.

Op dit moment hebben we nog geen optie om zelf rolkussens te ontwerpen, maar met een kleine omweg is dat tóch mogelijk. Hier vind je hoe je dat voor elkaar krijgt.

 

rolkussen 1
 
rolkussen 2
 

 

 

_________________________________

 

 

Strakke kussens met een enkel koord

 

Je kunt je sierkussen of plof rugkussen ontwerpen met één koord rondom, maar voor strakke kussens is dit altijd met een dubbel koord. Tot nu dan. Dunne kussens met een strakke vulling kunnen we namelijk ook met een enkel koord maken, waardoor je een heel tof en bijzonder kussen krijgt.
Wil je dit? Dan moet je kussen 3 of 4 cm dik zijn. Dikker dan 4 cm gaat niet, dan wordt het standaard een dubbel koord. Dunner dan 3 cm raden we niet aan, daar zit simpelweg te weinig stevigheid in. 

Heb je die dikte van 3 of 4 cm? Dan ben je er in principe al (vergeet onze andere adviezen niet). Om deze afwerking te bestellen, kies je tijdens het ontwerpen 'gewoon' voor een dubbel koord. Voeg een opmerking aan je bestelling toe en geef hierin aan dat je het kussen met een enkel koord wil i.p.v. een dubbel koord. Dan passen wij dit simpelweg voor je aan. De prijs verandert niet, dus klaar is kees. We laten je natuurlijk altijd even weten dat het aangepast is.

 

enkel koord
 
enkel koord cu
 

 

 

_________________________________

 

 

Een volant afwerking

 

Wanneer een (dubbel) koord voor jou nog niet genoeg is. Bij een volant loopt je stof nog een stukje door na de stiknaad. Dat kan een halve centimeter zijn, een hele of 2 (of nog meer?). Op deze manier creëer je een kussen met 'flapjes', wat heel gek klinkt, maar er heel gaaf uit ziet. Ga je voor een subtiel randje of een grove rand om je kussen nog meer accent te geven?

Een volant kan zowel enkel als dubbel gemaakt worden, met dezelfde 'regels' als bij een koord. De prijs is ook hetzelfde als een koord, dus wil jij graag een volant? Kies dan tijdens het ontwerpen voor een dubbel koord en voeg een opmerking toe met daarin je wensen.

 

volant zit strak
 
volant zit plof
 

 

 

_________________________________

 

 

Stiknaden

 

Hiermee maak je een kussen écht een kunstwerk. Niet de afwerking van je hoes, maar sierstiknaden over de hele bovenkant of zelfs over je complete kussen. Van horizontale en verticale strepen tot ruitjes en een combinatie met knopen. Dit zijn nog eens specials. Bekijk hier een aantal van onze mogelijkheden.

De prijs van sierstiknaden kan snel oplopen, stuur ons gewoon even een mailtje met je wensen en je weet meteen waar je aan toe bent.

 

 

stiknaden 1
 
stiknaden 2