opberghoes kussens

Unieke opberghoezen, op maat gemaakt

Ontwerp je eigen opberghoezen op maat. Met een lange rits en (eventueel) sterke ophang ogen.

Opberghoezen | Voor je kussens

Hoe het werkt?

Eigenlijk heel eenvoudig. Stapel je kussens lekker praktisch op (in een formaat dat je nog op kan bergen of tillen). Meet lengte x breedte x hoogte in centimeters van de kussens bij elkaar en tel hier aan alle zijdes zo’n 5 tot 10 cm bij op. Je hebt dan de maten die je in kan geven in onze tool.

Materialen

De hoes maken we van een nette waterafstotende stof. Dit betekent dat de kussens ook in een wat vochtige schuur kunnen blijven liggen, al vinden ze het lekker binnen natuurlijk altijd ietsje fijner! De hoezen zijn niet bedoeld om met je kussens buiten te laten liggen. Er kan nl altijd via naden en ritsen water in de hoes lopen. We maken de hoes altijd met een mooie lange rits, lekker praktisch! Je kan ook nog kiezen voor ophang ogen, soms erg handig! Standaard wordt de hoes in zwart of grijs gemaakt, maar mocht je speciale wensen hebben, neem dan even contact op. 

 

opberghoes

Wat kun je verwachten?

Onze opberghoezen zijn bedoeld om je kussens samen ergens in op te bergen. Veel meer eigenlijk niet. Daarom gebruiken we hiervoor een eenvoudige stof en verwerking, die vuil en vocht zoveel mogelijk buiten te deur houdt. De stof kan echter wel verkleuren door de zon en is niet van dezelfde kwaliteit als de stoffen waar we onze kussens mee maken. Dat neemt natuurlijk niet weg dat de stof, rits en stiknaden gewoon degelijk zijn.

Hieronder vind je 2 schetsen, daarop kun je zien hoe wij de hoezen maken. Mocht je hier speciale wensen in hebben, laat het ons weten!

 

opberghoezen

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.