Hoe het werkt?

Eigenlijk heel eenvoudig. Stapel je kussens lekker praktisch op (in een formaat dat je nog op kan bergen of tillen). Meet lengte x breedte x hoogte in centimeters van de kussens bij elkaar en tel hier aan alle zijdes zo’n 5 tot 10 cm bij op. Je hebt dan de maten die je in kan geven in onze tool.

Materialen

De hoes maken we van een nette waterafstotende stof. Dit betekent dat de kussens ook in een wat vochtige schuur kunnen blijven liggen, al vinden ze het lekker binnen natuurlijk altijd ietsje fijner! De hoezen zijn niet bedoeld om met je kussens buiten te laten liggen. Er kan nl altijd via naden en ritsen water in de hoes lopen. We maken de hoes altijd met een mooie lange rits, lekker praktisch! Je kan ook nog kiezen voor ophang ogen, soms erg handig! Standaard wordt de hoes in zwart of grijs gemaakt, maar mocht je speciale wensen hebben, neem dan even contact op. 

 

opberghoes
 

Wat kun je verwachten?

Onze opberghoezen zijn bedoeld om je kussens samen ergens in op te bergen. Veel meer eigenlijk niet. Daarom gebruiken we hiervoor een eenvoudige stof en verwerking, die vuil en vocht zoveel mogelijk buiten te deur houdt. De stof kan echter wel verkleuren door de zon en is niet van dezelfde kwaliteit als de stoffen waar we onze kussens mee maken. Dat neemt natuurlijk niet weg dat de stof, rits en stiknaden gewoon degelijk zijn.

Hieronder vind je 2 schetsen, daarop kun je zien hoe wij de hoezen maken. Mocht je hier speciale wensen in hebben, laat het ons weten!

 

opberghoezen