start met ontwerpen

Ontwerp jouw maatkussens

Ontwerp hier je kussens, sierkussens, ligbed of poef. Precies zoals jij het wilt.

Hoe en waar moet ik beginnen?

Door de grote hoeveelheid keuzes en mogelijkheden, kunnen we ons voorstellen dat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Geen paniek, wij helpen je! Met ons stappenplan, kun jij stap voor stap aangeven wat jouw situatie is en waar/hoe jij de kussens wil gebruiken.

1. Begin hier en laat je inspireren

Maak compleet je eigen ontwerp of laat je inspireren door onze voorbeelden die je naar eigen wens kunt aanpassen. Liever eerst zien wat er mogelijk is? Bekijk wat onze klanten ontworpen hebben en gebruik dit als startpunt voor jouw ontwerp.
inspiratie kussens

2. Thuis meten en je plan maken

Doorloop de keuzehulp om een paar korte vragen te beantwoorden over het ontwerp van je kussen. Dit advies is de start van jouw kussenontwerp. Twijfel je over maten? Ook hier kunnen we je uiteraard bij helpen.
zelf ontwerpen en meten

3. Online ontwerpen en bestellen

Alle gegevens? Ga dan lekker ontwerpen en bestel je kussens meteen online. Wij controleren altijd je bestelling en nemen contact met je op als er iets niet lijkt te kloppen. Alles uiteraard met uitstekende garanties.
online ontwerpen

Handig, onze gratis stalen service!

Even voelen en zien hoe de stof in ’t echt is? Kwestie van aanvragen en je brievenbus in de gaten houden.

Kleuren bekijken en stalen aanvragen

gratis stalen van maatkussens

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.