banner kussens op maat

De uitstraling van een kussen wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking en de plaats van de naden. Ook wat dit betreft hebben we verschillende mogelijkheden. Kijk maar eens wat jij mooi vindt.

Met zijnaad

Lekker praktisch, we love it! Deze zijnaad afwerking wordt het meest gekozen. Sterk en het voordeligst. Je hebt hierbij alleen naden aan de zijkant (vaak zitten daar je armleuningen, dus dat zie je niet ;-)). De stof aan de voorkant loopt natuurlijk wel netjes door. Zijn je kussens erg groot of is het zitvlak dieper dan 65 cm? Dan kan het zijn dat er wél naad aan de voorzijde zit. Dit checken we altijd even en nemen dan contact met je op.  Soms is het namelijk he-le-maal niet erg, maar soms is het ook écht niet mooi. Dit heeft te maken met de breedte van de stof. 

Zijnaad vrijstaand

Met tussenstuk

Je kunt ook kiezen voor een kussenhoes met een tussenstuk. We maken dan een band die net zo breed is als de dikte van je kussen. Dit geeft een iets strakkere uitstraling aan je kussen. En is ook mooi als je tegen de zijkant van je kussen aankijkt, bijvoorbeeld bij een stoel of bank zonder armleuningen. Wil je eens anders dan de buren doen? Maak dan het tussenstuk in een andere kleur!

Tussenstuk op maat

Met dubbel koord

Wauwie, dit geeft je kussen net wat extra's! Een kussen met tussenstuk, maar dan nog met een bies/piping langs het kussen aan de boven- en de onderzijde. Dit geeft een mooie, luxe uitstraling als je het in de kleur van je kussen doet. In een afwijkende kleur of stof maakt dit je kussen "jóuw" kussen

Met koord

De rits

We werken al onze kussenhoezen af met een rits. We raden je aan deze uit het zicht aan de achterzijde te laten maken. In ons bestelprogramma staat dit daarom standaard zo ingesteld. Ben jij een mallerd en wil je de rits toch aan een andere zijde? Mag natuurlijk, het is jouw kussen! Dit kun je in het laatste bestel-stapje bij de opmerkingen aangeven (of stuur even een mailtje, net zo gezellig!)Rits