Caravankussens op maat gemaakt | Heerlijk op reis

camperkussens


"Snap jij dat nou? Koop je een mooie caravan, zitten er van die spuuglelijke kussens in"
De oplossing is hier: wij maken van jouw caravan een paleis op wielen!
Hoewel  “buiten zijn” het belangrijkst is, is het wel net zo fijn als het er binnen ook piekfijn uitziet. Dat begint met mooie kussens, je ontwerpt ze hier zelf. 


 

(Bijzondere) maten en vormen

Bij camper en caravankussens kom je vaak de gekste dingen tegen. Geen camper is hetzelfde. 
Heb je niet zo'n héél gek ding? Dan kan het zomaar zijn dat jij met rechthoekige kussens gewoon uit de voeten kunt, geluksvogel. In dat geval zou je kunnen beginnen op onze 'Tips voor het opmeten' pagina. Je vindt hier heel veel info die in gaat op (lounge)banken, maar heel veel is ook toepasbaar op jouw rijdende huisje. Welke dikte moet je nemen, wat is de beste vulling en wat zijn dingen waar je rekening mee moet houden? Vergeet ook zeker niet om gratis stofstaaltjes aan te vragen.

Ben je al wat stappen verder? Dan kun je los gaan in onze ontwerptool. Toch nog wat extra hulp nodig? Gebruik dan ons stappenplan, geef antwoord op een aantal vragen en krijg een persoonlijk advies.

Start met ontwerpen

Het zit wel goed het zit wel goed

Maar bij camper en caravankussens heb je vaak te maken met afwijkende vormen. Geen camper is hetzelfde. Hoekje hier, uitsparing daar...Vaak is dat geen enkel probleem voor ons. Stuur ons altijd eerst wat foto's en afmetingen van je huidige kussens of zittingen, dan weten we wat je situatie is en hoe we dat het beste kunnen aanpakken. In veel gevallen zullen we vragen om een stevige, papieren mal, hieronder vind je meer info en uitleg hoe je deze maakt.

Alleen hoezen

Soms zijn je vullingen nog goed en zoek je alleen nieuwe hoezen. Dat retro printje van 20 jaar geleden kan dan wel weer helemaal hip zijn, jij ziet toch liever iets meer rust wanneer je op vakantie gaat (en gelijk heb je). Als de kussens rechthoekig zijn is het een kwestie van even goed meten en lekker bestellen via onze website, op deze pagina gaan we daar wat dieper op in om je op weg te helpen. 

Gekke kussens met afwijkende vormen? Dan is het meestal makkelijker om de bestaande vullingen te gebruiken als voorbeeld. Weten we zeker dat de nieuwe hoezen écht passen.  Stuur altijd eerst wat foto's van de binnen- en buitenkant en de grootste afmetingen naar hallo@nofruit.nl. Dan heb je vooraf altijd een idee van de prijs en hoeven wij die 20-jaar oude kussens geen weken op te slaan ;-)

 

hans wisse voor en na
kleurstaal

TIP: Bestel gratis stofstalen

De kleur op de website is ter inspiratie, vraag daarom altijd eerst gratis stofstalen aan!
 

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.