Unieke Bankkussens, op maat gemaaktDe zon gaat schijnen? Hup de kussens op de banken, korte broek aan, niet vergeten in te smeren, wijntje erbij, boekje. Wat kan het lever toch mooi zijn soms. Helemaal op lekkere bank kussens. Laat kussens voor je tuinstoelen of tuinbank maken door Nofruit. Precies zoals jij het wilt.


Mooie en comfortabele bankkussens op maat.

Topkwaliteit kussens en dat helemaal op maat. We doen dat gewoon voor je. Tezamen met onze unieke GERUSTSTELLENDVOORJOU garantie weet je ook zeker dat je krijgt en er lang plezier van zal hebben. Fijn toch?

Stoffen voor bankkussens

Mooie stoffen voor je bankkussens, dat lijkt me toch het minimale wat je zou willen. En als ze dan ook nog tegen een stootje kunnen, niet verkleuren en water- en vuilafstotend zijn, nou dan heb je toch eigenlijk niets meer te wensen over toch? Kijk wat jij fijn en belangrijk vindt en bepaal je keuze.

Lees meer over onze stoffen >
Stofwaaier
Kleuren hartjes

Kleuren voor BANKkussens

Kleuren voor je bankkussens. Nou hoeveel wil je er hebben? Maar we waarschuwen je alvast. We hebben er zoveel dat keuzestress wel op de hoek ligt! Maar met onze gratis stalen service kan je ze wel lekker thuis proberen en voelen. Dan komt het zeker goed hoor. En anders zijn wij er nog om je te helpen uiteraard. Dus geen stress...;-)

Bekijk onze kleuren >

Vullingen voor BANKkussens

Vulling. Ook zo'n dingetje. Gelukkig hebben we al een selectie gemaakt voor je en is de keuze een stuk overzichtelijker als bij de kleuren. Alsnog twijfel? Na het doorlopen van ons stappenplan krijg je van ons een advies wat het beste voor je is. 

Lees meer over onze vullingen >
kussen vulling
Afwerking zijnaad

Afwerkingsvormen voor BANKkussens

Een leuk koordje langs de randen of juist zo strak mogelijk. Ook dit bepaal je helemaal zelf. Zo krijgt je kussen door de laatste details nog net even dat unieke. Speciaal door jou!

Meer over afwerkingsvormen >