Mooi, kwalitatieve kussens, die ook nog eens altijd buiten kunnen blijven liggen. Kan dat? Ja hoor! Onze all-weather kussens op maat zijn hiervoor gemaakt. Ons geheim? Geen waterdichte kussens, maar juist waterdoorlatende kussens.

KLEURECHTE EN VUILAFSTOTENDE LOUNGEKUSSENS

Nofruit garandeert aangename all-weather kussens, van vuilafstotende stof die hun kleur jarenlang behouden. Wij maken comfortabele all-weather kussens op maat voor je loungebank, afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt.

STOFFEN VOOR ALL-WEATHER KUSSENS

Voor de bekleding van je all-weather kussens op maat kun je kiezen uit verschillende stoffen. Elke stof heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij mooi en belangrijk vindt en kies. Alleen onze Velours en Kunstleer zijn niet aan te raden voor all-weather kussens.

Lees meer over onze stoffen >

Stoffen voor kussens
 

KLEUREN ALL-WEATHER KUSSENS

Wil je kleurrijke loungekussens in een opvallende kleur? Of ga je liever voor rustige grijstinten? Het kan allemaal. Met de uitgebreide kleurencollectie van Nofuit heb je keuze te over. Jouw kleur zit er dus altijd bij.

Bekijk de kleuren

kleuren voor all-weather kussens
 

VULLINGEN VOOR ALL-WEATHER KUSSENS

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van onze all-weather kussens, de vulling. Voor de zitkussens gebruiken we een speciale vulling, de ALTIJD-BUITEN®, deze waterdoorlatende vulling zorgt ervoor dat water dat door de kussens lekt er direct aan de onderzijde (via een speciaal gaas) weer uit zal lopen. Je kussens zijn dus altijd droog en klaar om te gebruiken. Geen waterdichte kussens dus!

We hebben deze vulling is een fijne, stevige variant (PRIMA) en een luxere, zachte versie (ULTIEM) voor kussens van 10 cm of dikker.

Voor plof rugkussens gebruiken we een extra, waterdichte binnenhoes, over de LEKKER-PLOFFEN® vulling. Deze hoes is aan de onderkant open, zodat er toch nog voldoende lucht bij kan. Plof zitkussens kunnen we niet all-weather maken.

Lees meer over onze vullingen >
 

quick dry foam
 

AFWERKINGSVORMEN LOUNGEKUSSENS

De uitstraling van kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Bij Nofruit heb je verschillende mogelijkheden. Kijk gewoon even wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen

afwerkingsvormen voor all-weather kussens op maat