all-weather kussenset

Het hele seizoen buiten

Met weer en wind buiten laten liggen, zonder dat je naar je kussens hoeft om te kijken. Ideaal!

All-weather kussens op maat

Mooi, kwalitatieve kussens, die ook nog eens altijd buiten kunnen blijven liggen. Kan dat? Ja hoor! Onze all-weather kussens op maat zijn hiervoor gemaakt. Ons geheim? Geen waterdichte kussens, maar juist waterdoorlatende kussens.

KLEURECHTE EN VUILAFSTOTENDE LOUNGEKUSSENS

Nofruit garandeert aangename all-weather kussens, van vuilafstotende stof die hun kleur jarenlang behouden. Wij maken comfortabele all-weather kussens op maat voor je loungebank, afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt.

STOFFEN VOOR ALL-WEATHER KUSSENS

Voor de bekleding van je all-weather kussens op maat kun je kiezen uit verschillende stoffen. Elke stof heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij mooi en belangrijk vindt en kies. Alleen onze Velours en Kunstleer zijn niet aan te raden voor all-weather kussens.

Lees meer over onze stoffen >

all-weather kussens stoffen

KLEUREN ALL-WEATHER KUSSENS

Wil je kleurrijke loungekussens in een opvallende kleur? Of ga je liever voor rustige grijstinten? Het kan allemaal. Met de uitgebreide kleurencollectie van Nofuit heb je keuze te over. Jouw kleur zit er dus altijd bij.

Bekijk de kleuren

all-weather kussens kleuren

VULLINGEN VOOR ALL-WEATHER KUSSENS

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van onze all-weather kussens, de vulling. Voor de zitkussens gebruiken we een speciale vulling, de ALTIJD-BUITEN®, deze waterdoorlatende vulling zorgt ervoor dat water dat door de kussens lekt er direct aan de onderzijde (via een speciaal gaas) weer uit zal lopen. Je kussens zijn dus altijd droog en klaar om te gebruiken. Geen waterdichte kussens dus!

We hebben deze vulling is een fijne, stevige variant (PRIMA) en een luxere, zachte versie (ULTIEM) voor kussens van 10 cm of dikker.

Voor plof rugkussens gebruiken we een extra, waterdichte binnenhoes, over de LEKKER-PLOFFEN® vulling. Deze hoes is aan de onderkant open, zodat er toch nog voldoende lucht bij kan.

Lees meer over onze vullingen >
 

quick dry foam

AFWERKINGSVORMEN LOUNGEKUSSENS

De uitstraling van kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Bij Nofruit heb je verschillende mogelijkheden. Kijk gewoon even wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen

all-weather kussens afwerkingen
Kussens die altijd buiten kunnen blijven

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.