Zithoek | Hoogstpersoonlijk

Onze zithoek is alleen op afspraak te bezoeken. 

Soms is het gewoon even fijn om te voelen of proef te zitten. Dat snappen wij hoor, maar voordat wij een afspraak inplannen, proberen wij altijd zoveel mogelijk op afstand met je af te stemmen. In 9 van de 10 gevallen komen we er dan samen al uit. Scheelt jou ook weer een paar liter benzine ;-)

Om te beginnen vragen we je altijd om eerst onze gratis stofstalen aan te vragen. De beste plek om een stof en kleur uit te kiezen, is thuis op je zitplek. In onze zithoek liggen geen grotere lappen van de stoffen. 

Daarnaast geven we je graag vooraf een prijsindicatie. Zo kom je ook niet voor verrassingen te staan. Om je zo snel mogelijk op weg te helpen, mag je ons een foto sturen van je zitplek, samen met je wensen en een ingevuld schema, wat je hier kunt vinden: Tips voor het opmeten

Heb je een bijzondere bank, boot of camper/caravan? Stuur dan wat foto's en een tekening met de grootste maten. Het kan zijn dat we je later nog om mallen vragen.

Zo weten we precies wat voor zitplek je hebt, wat je maten zijn en welke wensen je hebt en kunnen we meteen een winkelmandje voor je klaarzetten met ons advies.

Wil je heel graag de verschillende vullingen uitproberen, maar woon je niet in de buurt? Voor €25,- (incl retour zenden) kunnen we een paar proefkussens naar je sturen, zodat je thuis de vullingen kunt uitproberen. In sommige situaties kan het zijn dat je maar uit 1 vulling kan kiezen (bijvoorbeeld wanneer je bank al vrij hoog is).

email: info@nofruit.nl
telefoon: 073-6577883

 

zithoek nofruit

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.