eetbank kussens op maat
 Lekker eten met vrienden aan de keukentafel op die bank met die mooie nieuwe kussens. Of na een dag hard werken heerlijk onderuit op de bank met de afstandbediening of boek in de hand. Dan is een lekker kussen wel zo fijn toch? Bij nofruit maken we je kussen echt helemaal zoals jij het wilt. 

Uuuuren hangen of zitten op je lekkere binnenkussens op maat

Hoogwaardige binnenkussens op maat. Voor de keuken of de woonkamer. Wij maken ze afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker zal zitten.

Stoffen voor binnenkussens

Binnenkussens moeten tegen een stootje kunnen, maar natuurlijk ook bestand zijn tegen de zon en vlekken. Het is dus belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Al onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. Kijk wat jij prettig en belangrijk vindt en maak je eigen keuze.

Lees meer over onze stoffen

stoffen binnenkussens
 
kleuren binnenkussens
 


Kleuren voor binnenkussens

Binnenkussens in een uitgesproken kleur die je niet overal ziet? Of toch liever mooi rustig? Of passend bij je interieur of meubels? Het kan allemaal. Bij Nofruit heb je namelijk keuze te over in kleuren en dessins. En je kan helemaal zelf bepalen wat je mooi vindt.

Bekijk onze kleuren
 

eettafelbank kussens
 


Vullingen voor binnenkussens

Stevige maar soepele binnenkussens zorgen ervoor dat je langere tijd lekker zit of ligt. Nofruit levert comfortabele vullingen voor binnenkussens op maat voor elk type stoel en binnenbank.

Lees meer over onze vullingen
 

vulling binnenkussens
 
afwerking binnenkussens
 


Afwerkingsvormen voor binnenkussens

De uitstraling van kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Bij Nofruit heb je diverse mogelijkheden. Kijk maar eens wat het beste bij jouw smaak past.

Meer over afwerkingsvormen
 

kleurstalen binnenkussens
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!
 

erkerbank