Onze Julia

onze julia

De staaltjes zijn haar kindjes, zegt ze altijd. Met zorg zoekt ze onze stofstalen bij elkaar, vult ze ze aan en stuurt ze ze op. Sorteren is zeg maar echt haar ding. Als nofruit duizendpoot zorgt ze verder voor een hygiënische en opgeruimde showroom en werkplek voor ons allemaal. Ze assisteert bij het controleren van bestellingen, doet boodschappen, laat irritante meldingen op ons koffieautomaat verdwijnen en loopt continu rond met een poetsdoek. Haar interieur thuis mag er met drie kinderen misschien niet altijd 24/7 Instawaardig uitzien, hier op de zaak komt het aardig in de buurt.

Misschien is het wel omdat ze thuis ook altijd wat te doen heeft, maar je treft Julia altijd bezig met iets. Meestal met oortjes in, want veel van haar taken zijn prima te combineren met haar hobby’s muziek en dans. Is er iets leuks te doen of heeft iemand iets boeiends of grappigs te melden? Ze mist niets en kletst lekker mee. Gezellige tante dus, onze Julia!

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.