Onze Femke

onze femke

Het ene moment hangt ze met een klant of interieurstylist aan de lijn om te kletsen over een ontworpen zitplek, het andere moment werkt ze een verhaal uit voor op ons blog of schrijft ze een web-, social- of mailtekst in pakkende taal. Geen kaartje of brochure gaat de deur uit zonder dat haar creatieve en kritische blik over de tekst is gegaan. Soms is haar gemuggenzift over punten, komma’s en dt-fouten errug irritant. Maar eerlijk is eerlijk, we vinden wel dat ze nuttig werk doet ;-)

Als Femke niet bezig is met woordknutselarij is de kans groot dat je haar badderend, mediterend, opruimend of boodschappen doende aantreft. Haar huishouden met vijf pubers is namelijk aardig intensief te noemen. Tot overmaat van ramp zit ze ook nog midden in een verbouwing. We kijken nu al uit naar de mooie zitplekken die we mogen gaan maken voor hun nieuwe huis. Al zullen we eerst nog even de verbouwperikelen in huize Femke moeten aanhoren.

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.