Onze Danielle

onze danielle

Ons sociale gezicht en vangnet en duizendpoot. Ook wel vliegende keep. Ze helpt graag klanten bij het kiezen van de lekkerste zitkussens en mooiste kleurencombinaties. Ons kantoor met al die fijne plekjes? Ontworpen door Danielle. Zij is het die zorgt voor dat attente cadeautje en het bijzondere kerstpakket en ze is nooit te beroerd voor een praatje. Of dat nu gaat over interieurstyling, liefdesverdriet of dat ene lekkere restaurantje. 

Qua vrijetijdsbesteding houdt ze van afwisseling; keramiek maken, yoga, boswandelingen, een potje tennis ... Alles om af en toe even het mannenhuis vol voetbal en formule 1 - en dat in drievoud - te ontglippen. Want met twee mini-Lennaerts thuis (ja je hebt het goed begrepen, Lennaert en zij zijn een setje) is dat broodnodig. Haar droom? Een eigen strandhuisje ergens in Nederland, gevuld met zelfontworpen producten van nofruit. 

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.