Strakke rugkussens

Ga maar lekker hangen.

 

  • Onze strakke rugkussens hebben een schuimvulling die iets zachter is dan de zitkussens.
  • De Gewoon Prima vulling is iets zachter dan de vulling voor zitkussens en is heel goed te combineren met elk strak zitkussen.
  • Wil je er echt “in” hangen, kies dan voor de Lekker Zacht (we adviseren dan het kussen minimaal 8 cm dik te maken).
  • Voorzien van rits aan de onderzijde, zodat je de hoes makkelijk kunt afhalen.

 

Vormen van strakke rugkussens:

Recht rugkussen strak

Lekker simpel, rechttoe-rechtaan. Een lengtemaat en een hoogtemaat. De rits maken we aan de onderkant van het kussen op de lengtemaat.

 

recht rugkussen strak

 

__________________________________

 

 

1 schuine zijde

Een strak kussen wat aan één kant schuin is. Je geeft de hoogtemaat op dezelfde manier aan als bij een recht zitkussen strak, maar hebt hier twee lengtematen: de bovenkant en de onderkant. De rits maken we aan de onderkant. Je kunt een kussen met 1 schuine zijde linksom of rechtsom gebruiken, behalve wanneer je voor de ALTIJD-BUITEN vulling kiest. Vanwege het gaas aan de onderkant is het van belang om te weten aan welke kant de schuine zijde zit.

 

 

 

rug strak 1 schuine zijde

 

__________________________________

 

 

2 schuine zijdes

Een strak kussen wat links én rechts schuin is. Je geeft de hoogtemaat op dezelfde manier aan als bij een recht rugkussen strak, maar hebt hier twee lengtematen: de bovenkant en de onderkant. De rits maken we aan de onderkant.

 

 

2 schuine zijdes

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Betrouwbare levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.