Hoe het werkt

ontwerp zelf een kussen op maat in minder dan 10 minuten

1kies je startpunt

Maak compleet je eigen ontwerp of laat je inspireren door onze voorbeeldkussens die je naar eigen wens kunt aanpassen. Liever eerst zien wat er mogelijk is? Bekijk wat onze klanten ontworpen hebben en gebruik dit als startpunt voor jouw ontwerp.

2Maak je plan

Doorloop het stappenplan door een paar korte vragen te beantwoorden over het ontwerp van je kussen. Het advies dat hieruit komt, is de start van jouw kussenontwerp. Vervolgens voer je de maten van je kussen in en kun je je ontwerp aanpassen waar nodig.

3Bestel direct

Ben je helemaal klaar met je ontwerp? Dan bestel je je kussens meteen online. Wij controleren altijd je bestelling en nemen contact met je op als er iets niet lijkt te kloppen. Je kussens worden binnen 5 tot 12 werkdagen bij je thuis bezorgd.

STOFFEN

image description

Je wilt een mooie stof voor je kussens, maar het moet ook functioneel zijn. Voor binnenkussens heb je een andere stof nodig dan voor buitenkussens. Voor elk type kussens hebben wij de beste stof.

VULLING

image description

Welke vulling je kiest hang af van comfort maar ook van het gebruik. De ene vulling kan beter tegen regen dan de andere. Bij Nofruit krijg je de vulling die het beste past bij jouw kussen.

Geruststellendvoorjou®

Bekijk al onze zekerheden hier

pratende mensen icoon

Écht persoonlijke aandacht

stoel met afmetingen icoon

Uitgebreide ordercontrole

auto icoon

Gegarandeerde levertijden

checkmark icoon

Niet goed, dan maken
we het goed

83 dagen icoon

83 dagen vulling
omruil garantie

open rits icoon

Levenslange garantie op ritsen en stiknaden