Van klein naar heeeeeel groot. Ook dat is geen probleem. We maken regelmatig grote kussens op maat! Wat is groot hoor ik je denken? Dat is aan jou! Dus voor elke denkbare locatie, huis of tuin kunnen we wel iets op maat of voor je. Geen enkel probleem.

Kleurechte en slijtvaste grote kussens op maat

Nofruit heeft een hoge afwerkingsgraad van je grote kussens op maat, met 100% kleurechte en slijtvaste materialen. Wij maken comfortabele kussens, afgestemd op jouw speciale wensen. Je zou eens moeten ervaren hoe lekker dat zit en ligt.

 

grote lounge kussens
 

Stoffen voor grote kussens

Grote kussens moeten tegen een stootje kunnen, maar ook bestand zijn tegen (felle)zon, regen en vlekken. Dus  is het heel belangrijk dat de stof slijtvast, kleurecht en vuilafstotend is. Onze stoffen hebben hun eigen unieke eigenschappen. 

Lees meer over onze stoffen
 

stoffen
 


Kleuren voor grote kussens

Grote kussens in een basis kleur? Of juist een felle kleur die je niet over ziet? Of passend bij de kleuren in huis? Het kan allemaal. Bij Nofruit heb je namelijk keuze genoeg in kleuren en dessins. En je kan helemaal zelf bepalen wat je mooi vindt.

Bekijk onze kleuren
 

kleuren
 
luxe grote kussens
 


Vullingen voor grote kussens

Stevige maar soepele grote kussens zorgen ervoor dat je langere tijd lekker zit of ligt en dat ze lang het juiste model houden. Nofruit levert comfortabele vullingen voor grote kussens in elke maat.

Lees meer over onze vullingen
 

vullingen
 


Afwerkingsvormen voor grote kussens

Bij Nofruit heb je diverse mogelijkheden. De uitstraling van kussens wordt voor een groot deel bepaald door de afwerking van de naden. Kortom, jouw ideale kussen begint hier.

Meer over afwerkingsvormen
 

afwerkingen
 
kleurstalen grote kussens
 

TIP: Bestel gratis kleurstalen

De kleur kan op het scherm afwijken van de werkelijke kleur, vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan!
 

grote buiten kussens