Onze zithoek is alleen op afspraak te bezoeken. 

Soms is het gewoon even fijn om te voelen of proef te zitten. Dat snappen wij hoor, maar voordat wij een afspraak inplannen, proberen wij altijd zoveel mogelijk op afstand met je af te stemmen. In 9 van de 10 gevallen komen we er dan samen al uit. Scheelt jou ook weer een paar liter benzine ;-)

Om te beginnen vragen we je altijd om eerst onze gratis stofstalen aan te vragen. De beste plek om een stof en kleur uit te kiezen, is thuis op je zitplek. In onze zithoek liggen geen grotere lappen van de stoffen. 

Daarnaast geven we je graag vooraf een prijsindicatie. Zo kom je ook niet voor verrassingen te staan. Om je zo snel mogelijk op weg te helpen, mag je ons een foto sturen van je zitplek, samen met je wensen en een ingevuld schema, wat je hier kunt vinden: Tips voor het opmeten

Heb je een bijzondere bank, boot of camper/caravan? Stuur dan wat foto's en een tekening met de grootste maten. Het kan zijn dat we je later nog om mallen vragen.

Zo weten we precies wat voor zitplek je hebt, wat je maten zijn en welke wensen je hebt en kunnen we meteen een winkelmandje voor je klaarzetten met ons advies.

Wil je heel graag de verschillende vullingen uitproberen, maar woon je niet in de buurt? Voor €25,- (incl retour zenden) kunnen we een paar proefkussens naar je sturen, zodat je thuis de vullingen kunt uitproberen. In sommige situaties kan het zijn dat je maar uit 1 vulling kan kiezen (bijvoorbeeld wanneer je bank al vrij hoog is).

email: info@nofruit.nl
telefoon: 073-6577883

 

zithoek nofruit